Ove godine Društvo mutiple skleroze Krapinsko-zagorske županije u suradnji sa Savezom obilježava Svjetski MS dan kampanjom pod nazivom “Ja sam više od MS-a!”. Obilježavanje će biti 25.05.2016. godine u Zagrebu, a isti taj tjedan i u Krapinsko-zagorskoj županiji. 
Kako bi se ova kampanja provela što učinkovitije, Društvo multiple skleroze dijeli priče svojih članova kako bi javnosti pokazali da MS nije nešto što ih može spriječiti u svakodnevnom životu. Snimaju se fotografije članova Društva, njihove poruke, video zapisi itd. Dvadeset fotografija će se otisnuti na velikom formatu te će se organizirati izložba u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, a isto tako će učiniti i u Krapinsko-zagorskoj županiji. 
Pozivaju se svi da ispišu poruke podrške za sve osobe oboljele od multiple skleroze, fotografiraju se, te pošalju na e-mail adrese Društva: dms_krapina@sdmsh.hr, dms.zagorje@email.t-com.hr. Podignite svijest građana o multipli sklerozi. Vi ste ti koji možete promijeniti neka razmišljanja, jer iako je multipla skleroza u nekim trenucima “Nevidljiva bolest”, oboljeli se bore sa svim simptomima i mole da ih sutra ne dočeka neko novo lice multiple skleroze. 
Prije same izložbe u Zagrebu, održat će se press konferencija, a Svjetski dan MS-a obilježit će se i u Krapinsko-zagorskoj županiji te će se organizirati izložba fotografija članova i članica Udruge, ali i svih podupiratelja. 
Neka javnost čuje Vaše poruke podrške osobama oboljelim od multiple skleroze. Neka osobe oboljele od multiple skleroze vide da nisu same. 
U prilogu je fotografija koju možete isprintati, napisati poruku podrške, fotografirati se sa porukom i poslati Društvu koje će se pobrinuti da se poruka širi dalje, da za nju čuju osobe koje trebaju podršku.